Trenuri blocate pe ruta Ploiești-București. Călător: ”Nu ne-a spus nimeni ce întârzieri au”

Mai multe trenuri de pe ruta Ploiești-București sunt blocate, joi dimineață, în gara Crivina.

UPDATE Călătorii au fost informați că la Periș un bărbat a fost lovit mortal de tren, traficul feroviar fiind în continuare blocat.

UPDATE Mesajele cititorilor blocați în trenuri

Trenurile încep sa au întârzieri de la Crivina Prahova după ce s a rupt un fir contact și a spus că durează întârzierea de 20 de minute, dar apoi am fost anunțați că un bărbat a fost călcat de tren la Periș și s-au dus echipaje de intervenție și s-au mărit întârzierile. Stam de mai bine de 30 de minute pe câmp la Crivina.

Sunt în trenul de la București spre Brașov cu plecare de la 07.00 din București Nord….suntem opriți la intrare în Periș….iar conductorii de tren…la solicitările noastre….ne spun că un tren din față a dat peste o persoană ….mint cu nerușinare …nu ne dă niciun detaliu….și sunt foarte aroganți…din păcate ăsta este sistemul nostru de cale ferată… Mai nou de la Periș dăm cu spatele trenul până la Buftea….

Știrea inițială

Un cititor ne-a semnalat faptul că CFR nu informează călătorii, majoritatea navetiști, cu privire la întârzierile pe care le au trenurile pe ruta respectivă.

Citește și Accident feroviar la Fetești. Două trenuri de marfă s-au ciocnit. Întârzieri uriașe pe ruta București-Constanța

Mesajul cititorului: ”La acest moment ruta de cale ferata Ploiești – București este blocata din cauza unor copaci doborâti de furtuna de azi-noapte. Interesant este faptul ca deși se cunoaște situația la plecare din Gară nu anunță nimeni acest lucru, călători se urca și acum suntem blocați la Crivina. Controlorul ne-a anunțat ca nu se știe când se pleacă spre București”.

Într-un comunicat de presă CFFR precizează doar următoarele: ”din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, si in zona municipiului Bucuresti care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrica la reteaua de tractiune a trenurilor si alimentare a statiilor, trenurile de călători înregistreaza întârzieri de pana la 420 minute”

RECOMANDĂRI