Un câine a găsit o femeie care dispăruse de acasă, în județul Argeș

Un câine poliţist de la IPJ Argeş a găsit, vineri, o femeie de 32 de ani care dispăruse de la domiciliu. Dispariția a fost anunțată la 112, iar în urma sesizării peste 35 de poliţişti, jandarmi, membri ai familiei și voluntari, alături de Tod, un câine în vârstă de 6 ani, au demarat, de urgenţă, căutările.

Potrivit IPJ Argeş, poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi vineri după-amiază, prin apel la 112, de către o femeie din Ţiţeşti, că nora sa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În urma sesizării, peste 35 de poliţişti, jandarmi, membri ai familiei şi voluntari au demarat, de urgenţă, căutările, având informaţii că în jurul orei 11,00 femeia fusese văzută deplasându-se pe islazul din localitate, către pădure.

„A fost solicitat sprijinul echipajului canin, format din câinele de urmă Tod şi conductorul său, agentul şef Dumitraşcu Dan. În aproximativ 15 minute, datorită aportului pe care l-a avut câinele de urmă, femeia a fost găsită, la aproximativ 300 de metri de locuinţă, într-o zonă cu vegetaţie”, precizează sursa citată.

Citește articolul integral pe digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI