Anda Adam s-a luat la bătaie cu o turistă în holul unui hotel din Poiana Brașov

Cunoscuta cântăreață Anda Adam a intrat în conflict cu o femeie, la hotelul din Poiana Brașov unde se afla cazată împreună cu un grup de prieteni.

Potrivit publicațiilor tabloide, grupul care o însoțea pe Anda Adam a intrat în conflict cu un alt grup de cunoscuți, iar o femeie ar fi zgâriat-o pe cântăreață pe față. Zgârietura necesita îngrijiri medicale, dar, totuși, a fost apelat serviciul 112, potrivit g4media.ro.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a transmis Poliția Brașov.

Deși artista nu a formulat o plângere, în cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru a se efectua cercetări „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei

RECOMANDĂRI