Gabriel Cotabiță are COVID și este internat. Starea de sănătate

Gabriel Cotabiţă a fost diagnosticat cu COVID-19. Ajuns la vârsta de 65 de ani şi cu un istoric medical încărcat, artistul fiind şi victima unui infarct în urmă cu 6 ani, Gabriel Cotabiţă a fost internat în spital, unde medicii monitorizează cu atenţie starea sa de sănătate.

Anunţul îmbolnăvirii lui Gabriel Cotabiţă a fost făcut de una din fiicele sale, la Antena Stars. Aela a declarat că tatăl său este conştient, nu a fost intubat şi nu poate fi vizitat în această perioadă, din cauza măsurilor impuse de pandemie, potrivit antena3.ro.

Chiar dacă este în grupa de risc, Gabriel Cotabiţă a contractat o formă uşoară a bolii şi ia tratament, sub supravegherea medicilor.

E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a declarat Aela la Antena Stars, potrivit Spy News.

Membrii familiei lui Gabriel Cotabiţă nu ştiu cum a luat acesta virusul Sars-Cov-2. În urmă cu câteva zile a început să aibă simptome, iar în urma efectuării unui test, a fost declarat pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI