Concurență mare la Poliția Brașov pentru angajările din sursă externă: 235 de candidați înscriși la pentru 11 posturi de ajutor de șef de post

235 de candidați s-au înscris la concursul organizat de către Inspectoratul de Poliție Județean Brașov pentru cele 11 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în secțiunea carieră/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs sursa externa IPJ Brasov-11 posturi ajutor-sef-post sau accesând link-ul https://bv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-sursa-externa-ipj-brasov-11-posturi-de-ajutor-sef-post.

În perioada 11 – 19 octombrie 2021, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie 2021 va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

RECOMANDĂRI