Armata Română face recrutări. Ce condiții trebuie să îndeplinești și locurile scoase la concurs

MApN a scos la concurs aproape 200 de posturi pentru viitorii ofiţeri ai Armatei Române, iar candidaţii pot alege să se înscrie la cursurile a şase academii militare sau trei universităţi civile.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că organizează un concurs pentru recrutarea de ofiţeri în Armata Română. Sunt scoase la concurs aproape 200 de locuri, în cadrul a şase academii militare şi trei universităţi civile. În total, este vorba de pregătirea unor experţi în 29 de domenii esenţiale pentru MApN.

În sistemul universitar militar sunt vacante 108 locuri pentru cei care doresc să devină ofiţeri al Armatei Române. Este vorba de 26 de locuri la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Sibiu (3 ani), 9 locuri la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, Braşov (3 ani), 7 locuri la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Constanţa (4 ani), 55 de locuri la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, Bucureşti (4 ani), 11 locuri la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Bucureşti (3 ani) şi, de asemenea, 9 locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, specializarea drept.

Termenul-limită pentru înscrierea candidaţilor este 29 aprilie, iar selecţia şi examinarea medicală se vor desfăşura după ierarhizarea candidaţilor în urma susţinerii examenului de admitere.

Citește articolul integral pe adevarul.ro

sursa foto: facebookn Armata Romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI