Jandarmeria scoate la concurs 400 de locuri la școlile de subofițeri. Ce tatuaje sunt permise

Jandarmeria Română anunță începerea înscrierilor pentru admiterea la cele două școli de subofițeri unde sunt disponibile 400 de locuri. Într-o postare pe Facebook, instituția lămurește controversa legată de tatuajele candidaților. Sunt permise doar cele care pot fi acoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară.

200 de locuri sunt scoase la concurs de Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/, iar alte 200 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Într-o postare pe Facebook, Jandarmeria Română susține că a primit din partea mai multor tineri, dornici să participe la examenul pentru admiterea în cadrul școlilor militare de subofițeri, următoarea întrebare: „Pot să particip la concurs dacă am tatuaj?”

”Răspunsul vine din partea lui Adrian, care face parte din echipa noastră din anul 2009: Da, dar numai dacă este acoperit de vestimentaţie, în ţinuta de vară. Așadar, fie că ai tatuaj(care respectă recomandările legale) sau nu, noi te așteptăm să intri în echipa noastră. Dacă te-ai hotărât, încă mai este timp suficient să-ți depui cererea de înscriere până pe data de 28 februarie a.c” este mesajul Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI