Lista locurilor de muncă disponibile, fără concurs, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Brașov și Gruparea Mobilă Burebista. Condiții de angajare

Mai multe posturi au devenit vacante în această perioada la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov și la nivelul grupării mobile de jandarmi Burebista din municipiu. 

Gruparea de Jandarmi Mobile ”Burebista” Brașov organizează selecție pentru încadrarea temporară, fără concurs a 26  posturi de execuție vacante de subofițer, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, astfel:

Nr. crt.

Denumirea postului vacant

Structura

 

Număr de posturi

 

Gradul maxim prevăzut al funcției

1.      

Subofițer operativ principal

Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică

14

Plutonier adjutant șef

2.      

Subofițer operativ principal

(și conducător auto)

Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică

6

Plutonier adjutant șef

3.      

Subofițer operativ principal

Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică

6

Plutonier adjutant șef

Pentru a participa la procedura de selecție, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante. Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la selecție, termenele până la care se pot depune documentele sunt postate pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista” Brașov, la adresa web:

http://www.jandarmeriamobilabrasov.ro/index_htm_files/Anunt%20postare.pdf

Informații suplimentare despre organizarea selecției de încadrare temporară și depunerea documentelor se pot obține la Compartimentul de Resurse Umane al Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista” Brașov la telefon numărul de telefon 0268.545 900, interior 24607, în fiecare zi lucrătoare, intervalul orar 09.00 – 14.00.

Lista locurilor de muncă valabilă la nivelul IJJ Brașov poate fi consultată aici: :Anunt  functii de subofiteri pentru ocupare, fără concurs, prin rechemare în activitate, încadrare directă, pentru o durată determinată, ce nu poate depăşi 30 zile de la încetarea stării de alertă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI