Doi bunici au mers 25 de ore cu autocarul de la Atena la București după ce Blue Air le-a anulat zborul. Au plătit jumătate din pensie pe bilete fără să-și recupereze banii

O companie specializată în recuperarea banilor de bilete de avion pentru zboruri anulate sau întârziate a publicat pe Facebook pățania a doi români pensionari, cărora Blue Air le-a anulat zborul. Bunicii s-au întors cu autocarul de la Atena la București, în condițiile în care drumul a durat 25 de ore.

Dragă Blue Air,

poate ai uitat de 2 bunici de peste 80 de ani care au fost nevoiți să meargă 25 de ore cu autocarul, deși aveau bilet de avion. Ei așteaptă încă să le rambursezi prețul biletelor pentru zborul anulat.

Domnul Mihai , (90 ani) și doamna Minodora (81 ani) și-au cumpărat bilet de zbor spre Atena să-și vadă fiica, de Paște. În ciuda problemelor de sănătate și a faptului că i-a costat jumătate dintr-o pensie, acești soți din Botoșani au făcut tot posibilul să își vadă copilul, pentru că indiferent de vârstă, rămâi părinte.

Citește și ”De un an încerc să-mi recuperez de la Blue Air banii pe biletele de avion anulate în pandemie”. Curg sesizările cititorilor împotriva companiilor de zbor

Cu o zi înainte de zbor i-ai anunțat că anulezi călătoria si le reprogramezi revederea peste 3 zile. N-au avut de ales și au acceptat ca să își poată vedea copilul, dar sunt îndreptățiți la o compensație de 250Euro/persoană.

Citește și Cum și-a bătut joc Blue Air de zeci de clienți. Nici acum nu și-au recuperat banii pe biletele anulate în pandemie

La întoarcere le-ai spus ce-i drept din timp că le-ai anulat zborul de tot, deși le-ai luat banii de bilet și de confirmare pe site. Puteai să le oferi o altă cursă cu care să se întoarcă, bătrânii îți plătiseră biletul sau măcar să le returnezi suma. Când colo, nimeni nu dădea de Blue Air.

Bunicii s-au întors cu autocarul, în condițiile în care drumul a durat 25 de ore. Fiul lor ți-a scris și te-a căutat de multe ori, dar ai fost de negăsit.

Luna viitoare, în septembrie este ziua de naștere a celor 2 pasageri ai tai. Fă-le un cadou frumos și arată-le că lumea în care au trăit de mai bine de 80 de ani nu este atât de lipsită de dreptate, demnitate si respect. Haide să evităm să-i punem în situația de a ajunge în instanță pentru compensațiile pe care le merită pe deplin și pentru banii pe biletele de avion pe care le-au plătit degeaba, fără să aibă parte de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI