O companie de turism care vinde sejururi în Grecia nu-și mai onorează comenzile. Ce se întâmplă cu clienții români

Mouzenidis Travel, un touroperator care vinde vacanțe în Grecia, a anunțat că în perioada 18-26 iunie nu va mai presta serviciile turistice contractate (rezervate).

Potrivit hotnews.ro, pe pagina de Facebook Forum Grecia, mai mulți turiști români se plâng că au cumpărat bilete prin acest touroperator, iar acum nu mai pot merge în vacanța mult visată.

Mai multe curse de avion către Grecia au fost deja anulate, iar reprezentanții agențiilor de turism au transmis pe pagina de Facebook Forum Grecia următorul mesaj:

„Pentru toti cei care merg în Grecia în perioada următoare și au vouchere cu rezervări făcute de catre Mouzenidis, verificati-vă rezervarile cu hotelul, ca să fie confirmate și plătite. Mouzenidis Grecia are probleme financiare și mai toti cei care au rezervări făcute cu ei sunt afectați!”

Într-un mesaj postat pe site-ul oficial, Mouzenidis Travel dă asigurări că ”oferim transferul rezervărilor sale în perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor 2022 cu același preț și servicii aditionale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI