Din 15 mai, utilizatorii WhatsApp care nu sunt de acord cu noile politici de confidențialitate nu vor mai primi mesaje

Utilizatorii aplicației de mesagerie scrisă și vocală WhatsApp, deținută de Facebook, a anunțat ce se va întâmpla cu utilizatorii care nu acceptă nouă politică privind gestionarea datelor personale.

Noile reguli impuse de WhatsApp vor intra in vigoare din 15 mai. Este vorba de acordul privind partajarea cu Facebook a unor noi categorii de date personale, mai exact a celor legate de cumpărături și tranzacții.

Potrivit ziare.com, WhatsApp a detaliat cum va proceda în cazul celor care, până la 15 mai, nu vor apăsa butonul prin care acceptă condițiile.

Aceștia nu vor mai putea citi și trimite mesaje prin intermediul aplicației.

Pentru câteva săptămâni, cei care nu acceptă noile reguli vor mai putea să primească notificări și apeluri, apoi și aceste facilități vor înceta să funcționeze.

Următorul pas este ștergerea conturilor pentru inactivitate. În prezent, regulamentul WhatsApp spune că un cont va fi șters dupa 120 de zile în care nu este folosit deloc.

Numeroși utilizatori care nu au acceptat noua politică de confidențialitate s-au reorientat către alte aplicații de mesagerie, precum Telegram sau Signal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI