Ce caută românii pe YouTube. Rezultatele unei analize realizate în 2020 şi 2021

În topul căutărilor românilor pe YouTube în prima lună din 2020 respectiv din 2021 predomină manelele şi artişti precum Florin Salam, Guţă, Dani Mocau sau Jador.

Raportul „Digital 2021” privind România prezintă o comparaţie între topul căutărilor pe YouTube în ianuarie 2020 respectiv ianuarie 2021. Analiza a fost realizată pe baza datelor furnizate de „Google Trends”. Raportul „Digital report” este realizat în fiecare an în zeci de ţări ale lumii şi este una dintre cele mai utilizate surse de informaţie în industria mass media. Aici puteţi citi întregul raport.

Căutările după cuvântul „Muzică” au pe primul loc în top atât în ianuarie 2020, cât şi în ianuarie 2021. Topurile au fost dominate de căutări după cuvântul „manele” sau după numele unor cântăreţi precum Florin Salam, Guţă, Dani Mocau sau Jador.

În 2010, căutările după cuvântul „Salam” s-au clasat pe locul 4, după „Muzică”, „Puterea dragostei” şi „Live”. Pe locul 11, artistul a apărut din nou – de data aceasta căutările fiind „Florin Salam”.

În 2021, „Salam” se menţine în poziţia a 4-a, după „Muzică”, „Filme” şi „Desene”, iar „Florin Salam”, pe locul 9.

Dacă adunăm punctajele la căutările „Salam” şi „Florin Salam”, observăm că interpretul de manele a avut cele mai multe căutări după „Muzică”.

Citește articolul integral pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI