Copil de 8 ani din Brașov, transportat la spital de SMURD în urma perchezițiilor de joi dimineață din oraș

Mai multe descinderi au avut loc joi dimineață în Brașov, dar și în județele Brăila și Vâlcea, într-un dosar de fraude informatice. Acțiunea a fost organizată de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov sub coordonarea ST DIICOT Brașov. 

În orașul Brașov mascații au intrat în 18 locuințe încă de la primele ore ale dimineții, iar pentru că persoanele cercetate în dosarul de infracțiuni informatice erau suspectate și că locuiesc fără forme legale în municipiu, oamenii legii s-au trezit în mijlocul unei situații neplăcute, tocmai din această cauză.

Citește și: Percheziții în Brașov la o grupare de infracțiuni informatice care a acționat în SUA

Astfel, unul dintre bărbații vizați de descinderi și care trebuia condus la audieri nu se afla în acel moment într-una din locuințele unde s-au făcut perchezițiile, oamenii legii dând nas în nas cu o femeie și de cei doi copii minori ai acesteia. 

Sperietura a fost atât de mare încât unul dintre copii, în vârstă de doar 8 ani, a leșinat și a fost solicitată o ambulanță SMURD. 

Personalul medical ajuns la fața locului a încercat să stabilizeze copilul, însă pentru că situația a impus-o, minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov.

După ce s-au scurs câteva minute, oamenii legii au realizat că persoanele găsite în locuința respectivă nu au nicio legătură cu dosarul de fraude informatice, fiind parte doar din anturajul unui bărbat vizat de acțiunea organizată joi dimineață și care a fost depistat într-o altă locație, de unde a fost condus la audieri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI