Fii promotorul valorilor de lângă tine! Recomandă pe cine știi că merită

Te invităm să te implici într-un proiect unic, dedicat 100% comunității din care faci parte. Noi credem că este momentul să aducem în prim plan și lucrurile bune, pozitive, din viața cititorilor noștri.

Am decis să facem primul pas recomandându-i pe cei care ne readuc speranța că putem fi tratați corect, putem fi recompensați pe măsura prețului pe care îl plătim pentru serviciile și produsele de care avem nevoie. Recomand pe… este rubrica prin care noi vrem să le arătăm cât îi prețuim pe aceia dintre noi care ne-au câștigat respectul.

Așadar, dacă știi o persoană, o firmă sau o instituție care ți-a făcut viața mai ușoară 😊 nu sta pe gânduri și trimite-ne o recomandare. Doar de noi depinde să promovăm adevăratele valori de lângă noi.

Recomandă pe cine crezi tu că merită! Cunoști un meseriaș care-și face bine treaba? Ești mulțumit de serviciile unei companii? Ai fost la un restaurant, mall, supermarket sau magazin de cartier și ți-a plăcut ce ai găsit?

Știi un doctor bun? Un profesor care merită? Un preot implicat în comunitate? Ai lângă tine o valoare mai puțin cunoscută de restul lumii?

Trimite-ne un email pe redacție@observatorulph.ro, sau pe whatsapp-ul redacției (0785 075 112), și va fi cunoscut(ă) de mii de oameni. Fii promotorul valorilor de lângă tine!

Nu te lăsa intimidat de lipsa „condeiului”. Acolo unde va fi cazul, colegii din redacție te vor ajuta să-ți așezi cuvintele potrivite în editorul ziarului nostru.

Observatorul de Brașov susține și promovează valorile din comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

error: Conținut protejat!