Cauți să faci transplant de păr în condiții VIP? Merită să vezi oferta noastră!

Deși renumele și performanțele spitalelor și policlinicilor din lanțul Medical Park te pot duce cu gândul la intervenții medicale costisitoare, realitatea din Turcia este diferită. Tocmai pentru a demonstra pacienților români că pot beneficia de servicii medicale de top la prețuri accesibile, www.tratamente-turcia.ro împreună cu Medical Park a creat mai multe oferte special destinate pieței românești. Astăzi vom prezenta cât de prietenoase sunt prețurile pentru intervenția de transplant de păr, executată în condiții VIP.

De ce am ales acest pachet tocmai acum? Pentru că sezonul de toamnă-iarnă este propice operației de transplant de păr, barbă sau sprâncene. Medicii recomandă efectuarea procedurii în această perioadă, deoarece soarele și căldura pot afecta perioada și modul de refacere post-operator. Vestea bună este că acum poți face această intervenție, la prețuri pe care ți le poți permite, într-o instituție medicală de top a Turciei.

Spitalele și clinicile din lanțul Medical Park au un renume consolidat la nivel mondial, care garantează siguranța și reușita intervențiilor medical efectuate aici. O astfel de procedură realizată la cele mai înalte standarde medicale durează, în medie, trei zile.

www.tratamente-turcia.ro în parteneriat cu Medical Park, vă propune două tipuri de ofertă pentru realizarea operației în condiții de maximă siguranță și la prețuri accesibile tuturor.

Citește continuarea pe tratamente-turcia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

error: Conținut protejat!