Șoferi drogați, beți și fără permis, depistați în trafic în Brașov

Duminică, în jurul orei 07.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 58 ani, care conducea un autoturism pe strada Zizinului din municipiul Brașov.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut pentru alte abateri anterioare.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Duminică în jurul orei 07.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 50 ani, care conducea un autoturism pe strada Brașovului din localitatea Bod, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.62 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 08 martie în jurul orei 06.50, cadrele de poliție au oprit, în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autoturism pe str. Avram Iancu din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.50 mg/l alcool pur. De asemenea, la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Luni, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 40 ani, care conducea un autovehicul pe strada Lungă din Codlea

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.52 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: publika.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI