CORAL Impex anunță noi acțiuni de deratizarea în Brașov.

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă că duminică, 2 mai, vor fi realizate acțiuni de deratizare în municipiul Brașov.

Comunicatul Coral Impex

„În perioada 28.03-01.04.2023 conditiile meteorologice nefavorabile au condus la imposibilitatea efectuarii serviciilor de deratizare asa cum au fost programate, astfel in conformitate cu Programul Unitar de Actiune si cu prevederile legislative in vigoare va informam ca in perioada 02-06.05.2023 in intervalul orar 08:00-20:00 se va efectua actiunea de deratizare pe raza domeniului public si privat al municipiului Brasov.

Produsele utilizate sunt:

-COLBROM, sub forma de pasta de culoare albastra, avizat de Ministerul Sanatatii;

-STARKORAT BLOCK, sub forma de block cerat de culoare violet, avizat de Ministerul Sanatatii;

Norma de utilizare este de 1 gr/mp ( amplasare si completare)

Capcanele de rozatoare sunt confectionate din plastic, de culoare neagra, prevazute cu sistem de inchidere, rezistente la umezeala, care  nu permit accesul copiilor sau al animalelor la substanta raticida.

Rugăm cetățenii, în mod special copiii, bătrânii și deținătorii de animale de companie, să ia toate măsurile pentru a nu intra în contact direct cu momeala raticidă. Antidotul recomandat de producător, în cazul ingerării accidentale este vitamina K.

De asemenea, rugam cetatenii municipiului Brasov sa evite atingerea statiilor de intoxicare precum si a produselor raticide, iar in situtia in care vor semnala actiuni de vandalism, distrugere si/sau sustragere a statiilor de intoxicare amplasate pe domeniul public si privat al municipiului,  sa anunte politia locala, la nr. de tel: 0268/954.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:

Masuri de prin ajutor (Colbrom):

Inhalare: Se scoate subiectul la aer liber. Daca subiectul inceteaza sa respire, administrati respiratie artificiala. Solicitati imediat sfat/atentie medicala.

Contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata.Se va face imediat dus. Solicitati imediat sfat/atentie medicala. Spalati hainele contaminate inainte de a le utiliza.

Contactul cu ochii: Scoateţi lentilele de contact, dacă există.  Spalati imediat cu multa apa timp de cel puţin 15 minute, deschizand complet pleoapele. Daca problema persista, solicitati sfatul medicului.

Ingerare: Sunati imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod expres de medic. Antidotul recomandat este vitamina K.

Masuri de prim ajutor (Starkorat block):

Inhalare: Scoateti persoana din zona de pericol la aer curat. In caz de dubii sau daca sunt observate simptome, solicitati asistenta medicala.

Contactul cu pielea: Scoateti imbracamintea contaminata imediat. Spalati imediat pielea cu multa apa si sapun. In caz de iritati a pielii solicitati asistenta medicala.

Contactul cu ochii: Spalati imediat cu multa apa si sapun cu pleoapele deschise. Daca exista lentile de contact, indepartati-le, si spalati ochii cu apa cel putin 15 minute. Daca iritatia persista, solicitati asistenta medicala.

Ingerare: Clatiti gura cu apa, fara sa inghititi. Sunati imediat la un centru de dezintoxicare sau solicitati asistenta medicala. Nu administrati nimic pe cale orala persoanei inconstiente sau care reprezinta crampe, fara o recomandare medicala. NU induceti voma decat la sfatul medicului sau au reprezentantului centrului de urgenta.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Brasov să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0268/331.299 sau e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

tratamente stropire coral

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...
stona

Cel mai mare depozit de piatră naturală din România se află...

Compania Algabeth deține în comuna prahoveană Brazi cel mai mare depozit de piatră naturală din România. Acesta se întinde pe o suprafață de peste 300.000...

Acțiuni de tratamente fitosanitare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Stona.ro – Piatra Naturală și Impactul Său Asupra Valorii Proprietății

Piatra naturală a fost un simbol al durabilității și luxului de-a lungul istoriei. Folosită de civilizații antice în construcția de monumente și clădiri, aceasta...
dezinsectie

Acțiuni de dezinescție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare anunțate...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea unor acțiuni de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor...

Acțiunile de dezinsecție pentru combatere a căpușelor din Brașov au fost...

Din cauza vremii nefavorabile Coral Impex a anunțat reprogramarea acțiunilor de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din Brașov. În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și...

Coral impex începe acțiunile de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea acțiunilor de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor și căpușelor de pe domeniul public...