Tânăr în vârstă de 21 de ani, bătut pe o stradă din Brașov

Incidentul ar fi avut loc, marți seară, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Brașov, unde a avut loc o agresiune între doi tineri. Unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a suferit vătămări corporale și a necesitat transportul la spital.

Potrivit IPJ Brașov, la data de 12 octombrie 2021, în jurul orei 19,30, dispeceratul Inspectoratului de Politie Județean Brasov a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Iuliu Maniu din municipiul Brașov ar fi avut loc o agresiune fizică între două persoane de sex masculin, în urma căreia un tânăr, în vârstă de 21 ani, ar fi suferit vătămări corporale, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 24 ani, din localitatea Crizbav, județul Brașov”, a precizat IPJ Brașov.

Tânărul în vârstă de 24 de ani se află în custodia polițiștilor brașoveni în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările, potrivit IPJ Brașov, sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI