Operațiune de salvare în Masivul Bucegi. Persoană accidentată pe un traseu montan – UPDATE – FOTO

Salvamontiștii din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov au fost solicitați să intervină, marți seară, după ce o persoană s-a rănit în timp ce se afla pe un traseul din Masivul Bucegi. La operațiunea de salvare participă și salvamontiștii din Zărnești și Bran.

UPDATE: Serviciul Public Județean Salvamont Brașov a anunțat că „victima, un bărbat de 40 de ani a căzut în gol, aproximativ 40 de metri, în Munții Bucegi și a suferit mai multe traumatisme”.

„Echipa de prim răspuns i-a acordat primul ajutor și împreună cu restul salvatorilor montani sosiți la incident, au transport pacientul până la baza masivului, unde a fost predat unui echipaj medical! Operațiunea de salvare a fost efectuată de către 19 salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Brașov, Salvamont Bran și Serviciul Salvamont Zărnești, iar durata de desfășurare a intervenției a fost de 14 ore”, a precizat Serviciul Public Județean Salvamont Brașov.

Știre inițială

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor unei persoane care s-a accidentat în Masivul Bucegi.

„Intervin salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov alături de Salvamont Bran pentru acordarea primului ajutor, unei persoane accidentate în Masivul Bucegi”, a anunțat Serviciul Public Județean Salvamont Brașov, care a precizat că au fost solicitați să intervină și salvatorii montani din cadrul Serviciului Salvamont Zărnești.

Foto – sursă – Facebook – Serviciul Public Județean Salvamont Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI