Șoferi depistați beți la volan, la Ghimbav și la Predeal

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav, dar și din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, două ce doi conducători auto au fost depistați în stare de ebrietate la volan.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism pe raza orașului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,79 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a precizat IPJ Brașov

Tot la data de 23 august 2021, în jurul orei 06.34, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 48 ani, care conducea o autoutilitară pe raza localității în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,60 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a mai anunțat IPJ Brașov.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI