Femeie amenințată de soț, la Făgăraș. Poliția a emis ordin de protecție pentru cinci zile

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “amenințare”. Incidentul a avut loc luni, 23 august, în jurul orei 17.30. O femeie a sunat și a reclamat că soțul ei o amenință.

Astfel, potrivit IPJ Brașov, la data de 23 august 2021, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, în vârstă de 40 ani,  din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său o amenință.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în vârstă de 43 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, i-ar fi adresat soției sale amenințări cu acte de violență, creând-i acesteia o stare de temere”, a precizat IPJ Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii, potrivit IPJ Brașov, au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

„În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a menționat IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI