Pericol public pe șoselele din județul Brașov. Bețivi și drogați, în weekend, depistați la volan

„Recoltă” de conducători auto în stare de ebrietate sau sub efectul drogurilor, depistați, în weekend, la volan pe șoselele din județul Brașov. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul mai multor dosare penale.

Unul dintre conducătorii auto aflați în stare de ebrietate a fost depistat pe o stradă din Zărnești. Astfel, în fapt, la data de 22 august 2021, în jurul orei 19.35, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat care conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din orașul Zărnești, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,98 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat IPJ Brașov, care a menționat că în cauză cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Un alt dosar penal a fost deschis la Făgăraș. La data de 22 august 2021, în jurul orei 06.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Sâmbăta de Jos din județul  Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat IPJ Brașov.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„În fapt, la data de 22 august 2021, în jurul orei 07.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe raza Stațiunii Râșnov din județul  Brașov. Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a precizat IPJ Brașov.

Tot la data de data de 22 august 2021, în jurul orei 09.46, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Moieciu din județul  Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a anunțat IPJ Brașov.

Un alt conducător auto aflat în stare de ebrietate a fost depistat pe raza stațiunii Râșnov. Astfel, la data de 22 august 2021, în jurul orei 19.50, potrivit IPJ Brașov, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un autoturism pe strada Glăjeriei din Stațiunea Râșnov, județul  Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a precizat IPJ Brașov.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„În fapt, la data de 22 august 2021, în jurul orei 12.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autovehicul pe strada Lungă din localitatatea Crizbav, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a mai anunțat IPJ Brașov.

foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI