Bărbat în vârstă de 80 de ani agresat de nepot la Bran. Polițiștii au emis un ordin de protecție

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “violența în familie” și ”lovirea sau alte violențe”. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a reclamat faptul că a fost agresat fizic de nepot.

Polițiștii au fost sesizați, duminică, 22 august, în jurul orei 11.45, de către un bărbat, în vârstă de 80 ani, din localitatea Sohodol, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către nepotul său, în vârstă de 54 ani.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 august a.c., în jurul orei 11.30, bărbatul în vârstă de 80 ani, s-ar fi deplasat împreună cu sora sa, la domiciliul nepotului lor din din localitatea Sohodol, județul Brașov, iar pe fondul unor discuții contradictorii, acesta din urmă l-ar fi agresat fizic pe unchiul său”, a precizat IPJ Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, potrivit IPJ Brașov, polițiștii au emis ordine de protecție provizorie, pe o perioadă de 5 zile, față de bărbatul în vârstă de 54 ani.

„În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a anunțat IPJ Brașov.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI