Bărbat acuzat că și-a agresat soția. Polițiștii din Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, potrivit IPJ Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, după ce un bărbat a fost acuzat că și-a agresat fizic soția. În cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar cercetările, potrivit IPJ Brașov, sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Tot scandalul a avut loc joi, 29 iulie, în jurul orei 17.50. Polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 31 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, în vârstă de 34 ani. 

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, a precizat IPJ Brașov..

În cauză, potrivit IPJ Brașov, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI