Mai multe loturi de crenvurști Wudy, retrase de la vânzare din magazinele din România, inclusiv la Ploiești, după depistarea unei bacterii

Mai multe loturi de crenvurști au fost retrase din toate magazinele din țară după ce furnizorul a lansat o notificare prin care a solicitat rechemarea voluntară a produselor după depistarea bacteriei Listeria Monocytogenes.

Distribuitorul din România al produselor WUDY a luat „decizia proactivă de a proceda la rechemarea voluntară a produselor crenvurști Wudy comercializate în România”.

Potrivit informărilor de rechemare voluntară a produselor, adrese postate pe site-ul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), „această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsura de precautie retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurști WUDY din toate punctele de vânzare din România pentru loturile și sortimentele menționate”.

Este vorba de loturi de crenvurști cu brânză Wudy, crenvurști clasic Wudy (250 gr), crenvurști premium cu brânză Wudy (150 gr), crenvurști clasic maxipack Wudy (1 kg), crenvurști clasiv family Wudy (500 gr) și crenvurști cu pui și curcan cu brânză Wudy (150 gr) (conform foto).

Clienții sunt sfătuiți ca în cazul în care au cumpărat produsele să nu le consume și să le returneze în magazine până la data de 30.11.2022.

RECOMANDĂRI