Se deschide Bike Park Postăvarul. RATBV pune la dispoziția publicului transport gratuit pentru bicicletele downhill

Primul bike park din Brașov se deschide, oficial, sâmbătă, 6 august 2022, de la 9.00 AM la 5.00 PM. Anunțul a fost făcut, vineri, de Primăria Brașov, care a precizat că, în acest moment, sunt disponibile trei trasee în lungime totală de 9 km. Administratorii celor trei trasee au lansat un set de recomandări.

Cele trei trasee, potrivit unui anunț pe pagina de Facebook Bike Park Postăvarul, sunt NH DH și continuarea sa, Monkey Business – traseu dificil, Red Line – traseu cu dificultate medie și Forest Flow – Killy’s Back Yard – RangerDanger Techno Belly – traseu ușor.

„Reamintim că RATBV pune la dispoziția publicului transport gratuit pentru bicicletele downhill, cu autobuzele liniei 20, cu plecare din Livada Poștei ( oră fixă – 10 biciclete, minutul 20 – 14 biciclete, minutul 40 – 3 biciclete). De asemenea Telegondola Brașov oferă servicii de transport și pentru biciclete (vezi tarife în comentariu). Vă rugam să respectați regulamentele afișate la intrarea în trasee și să utilizați întreg echipamentul de protecție necesar (cască, protecție de spate, cotiere și genunchiere). Deși există și un traseu de dificultate mică, și acesta presupune un minimum de cunoștinte în coborârea pe poteci montane. Recomandăm parcurgerea cu prudență și evaluarea oricăror elemente de dificultate cu mare atenție. Parcurgerea traseelor se face exclusiv pe răspunderea ciclistului. Echipa Salvamont Poiana Brașov este disponibilă numărul unic de urgență 112 sau direct la Dispeceratul Național Salvamont 0-SALVAMONT (0725826668)”, se precizează pe pagina de Facebook – Bike Park Postăvarul.

RECOMANDĂRI