Bilete RATBV în schimbul ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu la Brașov

Companiile Envipco și Brai-Cata, în parteneriat cu Primăria Brașov, lansează la “Forumul Orașelor Verzi” campania „Bine Faci, Bine Primești“, prin care comunitatea brașoveană este provocată să recicleze ambalajele de băuturi din plastic în schimbul biletelor utilizabile în mijloacele de transport din Brașov.

Primăria Brașov a anunțat că această campanie se desfășoară pentru o perioadă de șase luni, în Livada Poștei din Brașov, și provoacă comunitatea brașoveană să recicleze ambalajele de băuturi din plastic, sticlă și aluminiu în schimbul biletelor utilizabile în mijloacele de transport în comun din oraș.

„În Livada Poștei vor fi instalate 3 astfel de mașini de reciclare, fiecare specializată pentru una dintre cele trei tipuri de reciclabile (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu)”, a precizat Primăria Brașov.

Fiecare automat va genera un tichet, iar zece tichete pot fi schimbate, la chioșcul de bilete din Livada Poștei, într-un bilet RATBV cu două călătorii, valabil pe toate liniile de transport urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI