La Brașov începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă de la UE

Primăria Brașov a anunțat că, de luni, începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare și a pachetelor cu produse de igienă pentru cazurile sociale. Campania se derulează în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Primăria municipiului Brașov, prin Direcția de Asistență Socială, va începe de luni, 30 august 2021, distribuirea de pachete cu produse alimentare de strictă necesitate și a pachetelor cu produse de igienă, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), finanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

Campania se derulează în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Primăria a precizat că este vorba despre distribuirea a peste 490 de pachete.

În cadrul programului vor fi distribuite 5 kg. de făină albă de grâu, 4 kg. de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 2 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, două conserve cu compot de fructe, o conservă cu gem de fructe și o conservă cu gem de fructe dietetic.

Pachetele cu produse de igienă conțin periuțe de dinți – 5 bucăți;  pastă de dinți (75 ml) – 4 bucăți; săpun lichid (500 ml) – 1 bucată; șampon pentru copii (800 ml) – 1 bucată; șampon pentru adulți (500 ml) – 1 bucată și detergent pentru rufe (1.800 g) – 1 bucată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI