Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Râșnov primesc de luni câte o masă caldă

Cu sprijinul oamenilor de afaceri, luni a început unul dintre cele mai importante proiecte sociale. Mai exact, 190 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 vor beneficia zilnic de o masă caldă.

Proiectul intitulat „Binele Continuă” este susținut de Asociația Pro Afaceri în parteneriat cu Primăria Râșnov și Asociația Rosenau Turism.

Proiectul va asigura pentru acești elevi, pe tot parcursul anului școlar, mâncarea preparată în restaurantele partenere. Porțiile de mâncare sunt livrate cu sprijinul S.C. Pegas Courier S.R.L., companie cu care primăria a încheiat un parteneriat.
În acest sens invităm și mediul de afaceri local să se alăture acestui proiect și să ne sprijine în asigurarea meselor oferite elevilor.

Proiectul social este destinat elevilor ce frecventează cursurile Școlii Gimnaziale nr. 1, în scopul prevenirii abandonului școlar. Încă din prima zi a proiectului, la cursuri au venit cu 20 % mai mulți copii decât în mod normal, ceea ce ne arată că ideea este binevenită, iar cu timpul, riscul abandonului școlar va fi tot mai mic.

RECOMANDĂRI