Jazz Bastion 2021, în curtea interioară a Bastionului Țesătorilor. Intrare gratuită, pe bază de rezervare

„Jazz Bastion 2021”, potrivit Consiliului Județean Brașov, este un proiect cultural al Asociaţiei Forums, prilejuiește iubitorilor jazz-ului o stagiune destinată promovării tinerilor interpreți și creațiilor originale, inspirate de emoțiile prilejuite de pandemie. Locuitorii din Brașov, dar nu numai sunt invitați la încă o seară de jazz.

În perioada 24 iunie – 19 august, nouă grupuri de jazz au concertat în fiecare seară de joi, în curtea interioară a Bastionului Țesătorilor, transformat şi în această vară într-un Bastion al Artiștilor.

„Ultima reprezentaţie va avea loc joi, 19 august, de la ora 19:00, propunând un concert susţinut de grupul New Lanscapes, în componenţa Ana Maria Galea – voce și Daniel Csikos – pian. Pentru proiectul „Jazz Bastion 2021”, New Lanscapes propune o formula sincretică, de îmbinare a poeziei cu jazz-ul, alături de actrița Larisa Dobrin și chitaristul Liviu Negru”, a precizat Consiliul Județean Brașov, care a anunțat că intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Rezervările se pot face printr-un mesaj privat pe pagina (https://www.facebook.com/bastionulartistilor). „Proiectul a fost cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 48.163 lei, în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2021 – beneficiari de drept privat”, a mai precizat Consiliul Județean Brașov.

RECOMANDĂRI