Maraton de vaccinare, duminică, în Piața Sfatului din Brașov. Crucea Roșie va măsura glicemia și tensiunea participanților

Ultimul eveniment din cadrul maratonului vaccinării este programat, duminică, 4 iulie, în Piața Sfatului, între orele 10.00 și 20.00. ,,Liber la sănătate!” este un eveniment dedicat inclusiv turiștilor, nu doar locuitorilor din Brașov.  

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Crucea Roșie – filiala Brașov.

Cu această ocazie, Crucea Roșie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim ajutor și va măsura tensiunea și glicemia participanților care vor solicita acest lucru, iar  Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice va derula activități de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenție și tratament.

„Duminică, 4 iulie, încheiem seria evenimentelor de vaccinare din cadrul maratonului «Liber la vaccinare, liber la viață!» cu evenimentul «Liber la sănătate». Am ales Piața Sfatului pentru că este centrul comunității brașovene și simbolul orașului nostru, iar reîntoarcerea la normalitate trebuie să înceapă de aici. În prezent multe din restricții au fost eliminate, dar dacă vrem ca această relaxare să se păstreze și să ne întoarcem la o viața normală, trebuie să ne luăm acele măsuri care să ne protejeze pe noi și pe cei dragi. Cea mai bună dintre măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului este vaccinarea și de aceea vă invit pe toți cei care nu v-ați vaccinat, brașoveni și turiști, să veniți în Piața Sfatului și să vă vaccinați. Totodată, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentelor de vaccinare din cadrul acestui maraton pentru turul de forță pe care l-au făcut în aceste două luni, inclusiv în zilele de weekend, pentru modul în care s-au implicat și pentru dăruirea de care au dat dovadă față de comunitatea brașoveană“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Mai multe detalii pe brasovcity.ro

Sursă foto – Facebook – Primăria Municipiului Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI