De 1 iunie, Primăria Brașov organizează activități pentru copii la Grădina Zoologică și la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov

Marți, 1 iunie, Primăria Municipiului Brașov va aduce zâmbete pe buzele celor mai mici brașoveni, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, invitându-i atât pe cei mici, cât și pe cei mari, la activități organizate la Grădina Zoologică Brașov și la Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov.

,,Ziua Internaţională a Copilului înseamnă ziua în care toți copiii ar trebui să zâmbească, să se bucure de jocuri şi distracţii, să facă desene pe asfalt, să se plimbe cu părinții sau bunicii, să își facă prieteni noi. Înseamnă generozitate, dragoste, inocenţă, duioşie. De aceea, noi, municipalitatea, ne-am gândit să le oferim o zi de sărbătoare pe care să o petreacă alături de cei dragi și de care să se bucure din plin. Astfel, toți copiii vor avea acces gratuit la Grădina Zoologică și la activitățile Centrului de Agrement din Poiana Brașov. Aici vor descoperi o serie de surprize, de la jocurile copilăriei, cum ar fi «baba-oarba» sau «elastic», la discuții cu specialiști despre animalele de la zoo, sau jocuri din cadrul centrului de agrement. Vă așteptăm pe toți, copii, părinți și bunici, să vă bucurați de magia copilăriei”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Grădina Zoologică le-a pregătit copiilor 8 ore de distracție, între 11.00 și 19.00, în care vor putea să admire și să afle lucruri interesante despre animale și preocupările lor, direct de la cei care se ocupă cu multă pasiune de ele, vor face desene pe asfalt, se vor putea juca șotron, baba oarba, rațele și vânătorii, elastic și multe alte jocuri. Intrarea este gratuită pentru copiii de până la 14 ani.

Citește articolul integral pe brasovcity.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI