Acasă Național Ministrul de Interne: ”După 15 mai este posibil să menținem declarația pe...

Ministrul de Interne: ”După 15 mai este posibil să menținem declarația pe propria răspundere”

0
maxresdefault-1-696x392_1_d7f0b.jpg

După ce zilele trecute ministru de Interne anunțase că odată cu ridicarea stării de urgență nu va mai fi nevoie de completarea unei declarații pe propria răspundere la părăsirea domiciliului, aseară Marcel Vela a revenit asupra declarațiilor.

Marcel Vela a vorbit aseară la Digi 24 despre măsurile pe care guvernul le va lua după 15 mai.

Întrebat dacă declarația pe proprie răspundere va fi menținută și după data de 15 mai, ministrul de Interne a răspuns că încă se discută acest lucru în comitetul care pregătește măsurile de relaxare a restricțiilor.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții”, a declarat Marcel Vela pentru Digi24.

Același lucru l-a spus și despre posibilitatea de părăsire a localității: „Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență”.

El a completat și că vor fi date amenzi pentru încălcarea viitoarelor reguli.

„Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență”, a mai precizat ministrul. Citește articolul complet pe digi24.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version