Acasă Național Ședință de urgență la Ministerul Mediului în cazul ursului lovit de mașină...

Ședință de urgență la Ministerul Mediului în cazul ursului lovit de mașină și lăsat să agonizeze 18 ore

0
image-2019-11-17-23495896-0-urs-lovit-masina_5eb87.jpg

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar la Ministrul Mediului a fost convocată o ședință în cazul ursului din Harghita lovit de mașină și lăsat să agonizeze aproape o zi pe marginea drumului în timp ce era păzit de jandarmi.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat o ședință la sediul instituției, pentru a analiza cazul ursului lăsat să agonizeze 18 ore pe un drum din Harghita.

Ministrul Mediului a declarat că trebuie luate măsuri urgente pentru ca astfel de cazuri să nu se mai întâmple.

”Am programat pentru luni la ora 10.00 o întâlnire cu toți cei implicați, de la reprezentanții fondurilor de vînătoare la responsabilii Ministerului Mediului, să depunem proiect să vedem exact, o dată pentru totdeauna, care este efectivul de urși pe care îl are România și apoi ce măsuri trebuie să luăm astfel încît să îi asigurăm condiții prielnice de viață ursului, în interiorul pădurii, să nu mai fie nevoit să iasă la marginea drumului sau să între în curțile oamenilor”, a declarat ministrul Alexe. ”Mai este o chestiune pe care am spus că o voi face și mă voi ocupa, cu colegii din Ministerul de Interne, să dăm acea Hotărâre de Guvern astfel încît astfel de cazuri să nu se mai întîmple”, a mai spus ministrul Mediului, conform Libertatea.ro.

sursa Libertatea.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version