Acasă Monden Scandal în trupa Phoenix după ce Nicu Covaci a cântat la nunta...

Scandal în trupa Phoenix după ce Nicu Covaci a cântat la nunta lui George Simion de la AUR

0

Nicu Covaci și alți doi membri ai formației Phoenix au cântat sâmbătă la nunta lui George Simion de la AUR. Concertul a fost unul privat și a fost susținut la o pensiune din localitatea Măciuca, unde a avut loc nunta propriu-zisă.

Pe scena organizată la petrecerea câmpenească, la care au participat câteva mii de simpatizanți ai AUR, au urcat mai mulți interpreți de muzică populară.

Participarea trupei Phoenix la nunta lui Simion a fost precedată de mai multe declarații controversate ale liderului Nicu Covaci.

”Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a declarat inițial Covaci pentru Libertatea.

Ulterior acesta a revenit cu o altă decarație la Realitatea Plus: ”Am fost chemat să cânt pentru 10.000 de țărani. Foarte bine! Că în paralel există o nuntă sau două-trei sau o înmormântare sau un avort, nu mă interesează pe mine”.

Decizia lui Nicu Covaci de a cânta la nunta lui Simion a generat o reacție de condamnarea din partea lui Josef Kappl, fost membru al trupei. „Mi-e rușine de rușinea lui!”, a spus fostul chitarist al formației, completând: „Phoenix nu mai există de mulți ani ca trupă, după ce cei cu adevărata «șiră a spinării» au părăsit grupul. Adio, reunire! Cu mine, NU!” transmite Libertatea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version