Asistent virtual, bazat pe inteligență artificială, la Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov – VIDEO

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov se pregătește de un nou eveniment. De data aceasta este vorba despre prezentarea oficială a asistentului virtual muzeal, bazat pe inteligența artificială.

Prezentarea oficială a asistentului virtual muzeal va avea loc luni, la ora 10.00. Este vorba despre un proiect derulat de Muzeul „Casa Mureșenilor”, alături de Universitatea Transilvania Brașov și Inspectoratul Școlar al Județului Brașov.

Proiectul cultural „IA – asistent virtual muzeal bazat pe inteligență artificială” este co-finanțat de Consiliul Județean Brașov și Administrația Fondului Cultural Național.

„Ne apropiem cu pași repezi de prezentarea oficială, în premieră națională, a asistentului virtual muzeal bazat pe inteligență artificială”, a anunțat Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov pe pagina de Facebook.

Proiectul, potrivit muzeului, își propune introducerea unei soluții inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului, prin intermediul inteligenței artificiale – IA, în cadrul expozițiilor Muzeului Casa Mureșenilor Brașov.

SURSA VIDEO – Facebook – Muzeul „Casa Mureșenilor Brașov”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI