Rockstadt Extreme Fest, în perioada 3-7 august, la Râşnov

Cel mai mare festival rock din România revine în forţă, după doi ani de pauză cauzată de pandemie, cu peste 50 de trupe care vor concerta pe cele două scene amenajate pe terenul de biatlon de la poalele Cetăţii Râşnov.

Rockstadt Extreme Fest şi-a câştigat notorietatea nu doar la nivel naţional, ci şi internaţional, atât în rândul trupelor, cât şi al publicului. Cea de a VIII-a ediție a festivalului va avea loc, în perioada 3 – 7 august, la Râșnov.

Festivalul este susţinut de Primăria Oraşului Râşnov şi în acest an, în premieră, beneficiază şi de sprijinul administraţiei judeţene, acordat în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al Judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022, iniţiate de asociaţii şi fundaţii”, a anunțat Consiliul Județean Brașov

Astfel, proiectul „Rockstadt Extreme Fest – Ediția a VIII-a – Scena Brașov Stage – Ziua Muzicii Românești”, realizat de Asociația Culturală REF Brașov, primeşte o cofinanţare de 100.000 de lei din care vor fi achitate costurile de producție în ceea ce privește scena trupelor românești din prima zi a festivalului.

Organizatorii au făcut eforturi substanţiale pentru pregătirea ediţiei din acest an, care promite să fie una spectaculoasă. Peste 300 de oameni, de la staff-ul de producţie, la personalul de curăţenie, fac parte din angrenajul festivalului şi sunt pregătiţi să asigure cele mai bune condiţii pentru artişti şi spectatori deopotrivă, astfel încât ediţia din acest an să fie una cu adevărat memorabilă”, a anunțat Consiliul Județean Brașov.

RECOMANDĂRI