TAMTAM Festival, în weekend, la Brașov. Peste 300 de artiști vor susține spectacole

Trei zile de evenimente, la Brașov. Peste 300 de artiști din toată țara vor încânta, în perioada 13 – 15 august, brașovenii și turiștii din centrul vechi al Brașovului.

„Vor fi amplasate 6 scene în aer liber, în Piața Sf. Ioan, Piața Sfatului, Piața Enescu, HUB 2068 (primul hub cultural al Brașovului), Kronart Gallery și la AFI Mall Brașov”, a anunțat Consiliul Județean Brașov.

TAMTAM Festival este un proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 99.999 lei, în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2021 – beneficiari de drept privat, a mai anunțat Consiliul Județean Brașov.

TAMTAM Festival, se află la a treia ediție, după doi ani în care, potrivit organizatorilor, a adus pe scene mai bine de 450 de artiști, în peste 140 de evenimente unice care au dat viață muzicii, dansului, teatrului, filmului și artelor vizuale.

„Peste 80.000 de spectatori s-au putut bucura de TAMTAM Festival în 2019 și 2020”, a anunțat Consiliul Județean Brașov pe pagina de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI