Din februarie 2020, WhatsApp nu va mai putea fi folosit pe anumite telefoane

Aplicaţia WhatsApp, care aparţine de Facebook, nu va mai funcţiona pe anumite telefoane începând cu data de 1 februarie 2020.

WhatsApp restricţionează în fiecare an lista aparatelor pe care poţi rula aplicaţia de chat, următoarea filtrare producându-se la data de 1 februarie 2020.

Este vorba despre acele dispozitive care au sisteme de operare iOS 8, precum iPhone 4. Pentru Android, Whatsapp nu va fi disponibil pentru versiunile 2.3.7., începând de la 1 februarie 2020. 

WhatsApp va continua să funcţioneze corect, cu actualizările aferente, pentru următoarele sisteme de operare: Android OS 4.0.3, iOS 9, KaiOS 2.5.1 şi/sau mai mari.   

Cu toate acestea, faptul că WhatsApp va face aceste schimbări în ce priveşte anumite telefoane, nu înseamnă că aplicaţia se va şterge automat, ci faptul că aplicaţia nu va mai funcţiona corect pe anumite segmente, dată fiind lipsa actualizărilor.   

De asemenea, dacă un utilizator al acestor dispozitive şterge programul şi încearcă să-l reinstaleze, nu o va putea face începând de la data mai sus menţionată. 

sursa Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI