Un bărbat arestat la domiciliu, în Italia, a cerut să fie transferat la închisoare. Nu mai suporta să stea în casă cu soția

Un bărbat plasat în arest la domiciliu în Italia a cerut să fie trimis în închisoare întrucât a considerat că viața alături de soția lui devenise imposibil de suportat, a anunţat Jandarmeria italiană. „Viața mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, le-a transmis acesta polițiștilor, precizează digi24.

Bărbatul, un albanez în vârstă de 30 de ani, care locuiește în Guidonia Montecelio, a fugit de acasă și s-a prezentat în fața carabinierilor pe motiv că „nu mai reușea să facă față coabitării forțate alături de soția lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor din orașul învecinat Tivoli, citat de AFP și Agerpres.

„Exasperat de acea situație, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în fața carabinierilor pentru a cere să își ispășească pedeapsa în spatele gratiilor”, precizează același comunicat.

Albanezul era în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracțiuni asociate drogurilor și ar fi trebuit să rămână sub acest regim pentru mai mulți ani.

Pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, bărbatul a fost arestat, iar autoritățile judiciare au dispus transferul într-o închisoare.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI