Brașoveanul din Sânpetru depistat în timp ce manifesta un comportament sexual în fața unor copii, nu e la prima abatere

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”(2 acte materiale) și ”tentativă la furt calificat”.

În fapt, la data de 07 februarie, în jurul orei 11.00, un bărbat în vârstă de 41 ani, din localitatea Sânpetru, a fost depistat de către polițiștii locali în timp ce săvârșea acte obscene, de natură sexuală, în loc public, pe strada Dealul Morii din municipiul Brașov.

Citește și: FOTO-Comportament sexual explicit în fața unor copii din Brașov, ieșiți la joacă pe strada Dealul Morii

Cu ocazia investigațiilor și cercetărilor efectuate ulterior depistării, polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov, au constatat faptul că bărbatul în cauză ar mai fi săvârșit o astfel de faptă și în data de 06 februarie. De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta ar fi autorul unei infracțiuni de tentativă la furt calificat, faptă săvârșită la data de 06 februarie 2020, în cadrul unei unități de învățământ din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI