Copil, în vârstă de 9 ani, mort la un loc de joacă din Făgăraș! A fost demarată o anchetă

Tragedie la un loc de joacă din municipiul Făgăraș. Un copil în vârstă de 9 ani a fost găsit de echipajele de ambulanță în stare de inconștiență. Din nefericire, n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit datelor furnizate de IJP Brașov, sâmbătă seară, în jurul orei 20.26, polițiștii din Făgăraș au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un loc de joacă, amplasat pe raza municipiului, se află o persoană, în vârstă de 9 ani, în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto cu caracter ilustrativ

loc_de_joaca_57cc6.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI