Programul zilei de 1 decembrie la Brașov

Brașovenii sunt invitați la ceremonia militară și religioasă, care va avea loc pe b-dul Eroilor, și la retragerea cu torțe. Pentru buna desfășurare a acestor evenimente, vor exista restricții de circulație.

Pentru a marca Ziua Națională a României, Instituția Prefectului și Garnizoana Brașov organizează o ceremonie militară și religioasă, care se va desfășura pe B-dul Eroilor, începând cu ora 12.00, și o retragere cu torțe pe traseul Biserica Neagră, str. Mureșenilor, b-dul Eroilor – Piața Tricolorului – b-dul 15 Noiembrie – str. Castanilor – str. Nicolae Titulescu – sediul Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmisegetusa”, eveniment care va începe la ora 18.00.

Pentru buna organizare a evenimentelor vor exista următoarele restricții de circulație:

30 noiembrie

ora 20.00 –  va fi restricționat accesul tuturor autoturismelor în parcările publice situate:

  • pe str. Lungă, tronsonul dintre Casa Armatei și Cinema Astra, pe ambele laturi;
  • în Livada Poștei, inclusiv cele din zona Colegiului Național Aprily Lajos;
  • b-dul Eroilor, până la Teatrul Dramatic.

1 decembrie

ora 9.30 – se închide accesul rutier pe str. Lungă, tronsonul dintre Casa Armatei și cinematograful Astra;

ora 12.00 – se închide circulația pe b-dul Eroilor. Accesul spre Poiana Brașov se va putea face prin str. Crișan; ora 18.00 – se va restricționa circulația pe str. Mureșenilor, banda de coborâre, și se va circula pe dublu sens pe cele două benzi care urcă dinspre Livada Poștei spre Piața Sfatului. După aceea, pe măsură ce detașamentul cu torțe se deplasează spre sediul brigăzii, se va restricționa circulația pe prima bandă.

sursa: brasovcity.ro

RECOMANDĂRI