Brașovean înșelat prin metoda accidentul. A fost sunat și anunțat că fiului său urmează să-i fie amputate ambele picioarele

Organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciul de Investigații Criminale – Brașov au fost sesizate vineri prin plângere penală de către o persoană care reclama faptul că a fost victima unei infracțiuni comisă prin metoda ”Accidentul”.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 19.11.2022, în intervalul orar 19:00 – 20:00, în timp ce se afla singur la adresa de domiciliu, a fost apelat de către o persoană necunoscută, pe numărul de telefon fix, și i-a spus că este fiul său „Dan” și că urmează să-i fie amputate ambele picioare.

În continuare, discuția a fost preluată de către o persoană necunoscută care s-a recomandat a fi medic și care i-a comunicat persoanei apelate că operația este una costisitoare, fiind necesară toată suma de bani pe care aceasta o are în locuință.

Fiind conștientă că situația ce i-a fost expusă este una reală și fără a se interesa în mod direct de starea fiului său, persoana vătămată a înmânat suma de 5.000 de lei și 100 de dolari canadieni, pe care o avea în locuință, unei persoane de sex masculin necunoscută care s-a deplasat la adresa sa de domiciliu.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”înșelăciune”, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

RECOMANDĂRI