Tânăr în vârstă de 19 ani, reținut după ce a fost depistat la volan fără permis în Brașov. Și-a abandonat autoturismul și a fugit printre blocuri, însă a fost prins de polițiști

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, după ce un tânăr în vârstă de 19 ani a fost depistat la volan fără permis.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a precizat că, în fapt, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de către polițiștii Biroului Rutier Brașov, continuându-și deplasarea până pe strada Aleea Contructorilor, unde a rulat pe spațiul verde, iar ulterior, ajuns pe strada Metalurgiștlor, a abandonat autoturismul și a fugit printre blocuri.

„Conducătorul auto a fost identificat și depistat de către polițiștii brașoveni, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a precizat IPJ Brașov.

În cauză, potrivit IPJ Brașov, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

RECOMANDĂRI