Anexă gospodărească în flăcări pe strada Macului din Brașov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost solicitat să intervină, vineri după-amiază, la un incendiu produs la o anexă gospodărească situată în municipiul Brașov.

Incendiul a izbucnit, potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, pe strada Macului din municipiul Brașov.

La fața locului, potrivit ISU Brașov, se deplasează două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

Tot vineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la un camion in parcarea ROMCIM Hoghiz. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de lucru cu apa și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Făgăraș. Incendiul s-a manifestat la un autotren – cap tractor și vagon cu prelată, fără încărcătură, afectat în proporție de 100 % și la al doi-lea camion a ars capul tractor și s-a deformat în proporție de 80% vagonul de transport ciment.

Pompierii au mai fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o gospodărie din Tohanul vechi. Din primele informații se pare ca incendiul s-a manifestat la casă și șură, iar la fața locului au interveni 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

RECOMANDĂRI