Alertă după ce un apartament s-a umplut de fum în Brașov după ce o oală a fost uitată pe aragaz

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în Brașov, după ce un apartament s-a umplut de fum. Proprietarii s-au intoxicat cu fum și au necesitat acordarea primului ajutor medical, însă au refuzat transportul la spital.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov  anunțat că alert a fost dată după ce în apartamentul a fost cuprins de fum din cauza unei oale uitate pe aragaz.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pe strada Brândușelor din Brașov, la un apartament unde era degajare de fum din cauza unei oale uitate pe aragaz.

La fața locului s-au deplasat, potrivit ISU Brașov, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

„Proprietarii s-au intoxicat cu fum, sunt conștienți, li se acordă primul ajutor de către echipajul SMURD. Persoanele au fost evaluate de către echipajul SMURD și au refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Brașov.

Citește și: 27 de percheziții în județul Brașov la persoane bănuite înșelăciune, obținerea ilegală de fonduri și spălarea banilor

RECOMANDĂRI