Femeie bătută în stradă la Brașov pentru că nu a răspuns ”avansurilor” unui bărbat. Reacția Poliției

Organizația ASUM a postat pe Facebook imagini cu un incident grav petrecut în centrul Brașovului. Polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. VIDEO la finalul textului.

Postarea ONG-ului ASUM:  Imagini Șocante în centrul Brașovului!

În cursul nopții, în jurul orelor 3, o tânără a fost victima unei agresiuni fizice. Evenimentul s-a petrecut peste drum de Modarom, în fața Primăriei Brașov! Aceasta a fost lovită, de două ori, de o persoană de sex masculin.
Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov! A fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Jandarmerie dar și o Ambulanță.
Tânăra a fost transportată de urgență la unitatea medicală de primiri urgențe din Brașov. Solicităm public IPJ Brașov lămuriri cu privire la acest caz îngrozitor. Mai sunt cetățenii în siguranță pe domeniul public? Individul, smardoiul ăsta, a fost identificat? A fost reținut…!?

Reacția IPJ Brașov:

Referitor la apariția în mediul online a unor imagini video în care poate fi observată o persoană de sex masculin, ce ar agresa o femeie, în timp ce se aflau pe bulevardul Eroilor din municipiul Brașov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:
Față de persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv față de un bărbat, în vârstă de 32 ani din municipiul București, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”!
VIDEO

RECOMANDĂRI