Brașov: Un șofer beat a provocat trei accidente rutiere și a încercat să fugă după fiecare

La data de 10 ianuarie 2022, în jurul orei 22.00, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea un autovehicul la intersecția străzii De Mijloc cu strada Stadionului din municipiul Brașov, a fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Ulterior, conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe strada Lungă, unde la intersecția cu strada Dornei a lovit gardul unui imobil, continuându-și și după acest eveniment rutier deplasarea.

Bărbatul, în vârstă de 41 ani, s-a deplasat pe strada Dornei până la intersecția cu strada Agricultorilor din municipiul Brașov, unde a fost implicat într-un alt eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,97 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

RECOMANDĂRI