PRIMĂRIA BRAȘOV ȘI GRIJA FAȚĂ DE SĂNĂTATEA LOCUITORILOR

Joi, societatea CORAL IMPEX SRL a făcut prezentarea utilajelor, mașinilor, aparatelor și a personalului cu care vor fi efectuate serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, precum și tratamentele fitosanitare, în Municipiul Brașov.

Din partea Primăriei Brașov au participat domnul Consilier al Primarului, domnul Fogorosi Alexandru, domnul Consilier al Viceprimarului, domnul Constantin Grosu, precum și purtătorul de cuvânt al Municipiului Brașov, domnul Sorin Toarcea.

Societatea Coral Impex SRL s-a prezentat ca o firmă de TOP EUROPEAN, cu personal disciplinat și cu un arsenal de aparate și mașini aliniate perfect, așa ca la armată…

Brașovenii beneficiază pe linie de combatere a vectorilor de o firmă cu multă experiență și cu specialiști de top, care se bucură de apreciere atât națională cât și internațională.

Societatea Coral Impex SRL este multipremiată național și internațional, aflându-se în clasamentul celor mai performante firme de profil din Europa.

De asemenea, firma este certificată și pe responsabilitate socială de World Confederation of Businesess din S.U.A.

Ultimul premiu internațional a fost primit de Coral Impex în septembrie 2021, din Paris – Franța.

Felicitări CORAL IMPEX SRL, felicitări conducerii Primăriei Municipiului Brașov, pentru grija pe care o arată permanent pentru sănătatea cetățenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI